De gloednieuwe RaceFan F1 ‘Start’-guide 2021!

De gloednieuwe RaceFan F1 ‘Start’-guide 2021!

De gloednieuwe
RaceFan F1 ‘Start’-guide 2021!

 

RaceFan F1 ‘Start’-guide 2021
te bestellen via racefanf1.startfinish@gmail.com

De guide voor het hele Formule 1 seizoen 2021 bevat alle info: kalender Grand Prix’, circuits, invulschema’s, de 10 teams, wagens en rijders. Voorwoorden van Nyck de Vries, Michael Bleekemolen en Tom Coronel. MAX vol in beeld! Extra katern met de andere hoogstaande autosportseries. 9,95 euro + verzendkosten 4,50, totaalbedrag 14,45 euro.

Betaling achteraf.

Formule 1, hoe houd ik de races bij?

Formule 1, hoe houd ik de races bij?

Formule 1,
hoe houd ik de races bij?

 

De 23 Grand Prix’ kun je als volgt bijhouden:

.. elke zaterdagavond vind je de kwalificatie en de uitslag ervan plus startopstelling
.. elke zondagavond de race-uitslag, stand in het WK Coureurs en Constructeurs
.. elke maandagavond na een race het verslag met beelden en Quotes/reacties

Interviews met teammanagers, technici en/of coureurs vind je geregeld op onze site.

Toto Wolff, slaapt wat minder goed!

Toto Wolff, slaapt wat minder goed!

Toto Wolff,
slaapt wat minder goed!

 

Toto Wolff, de teammanager van het Mercedes-AMG F1 team denkt vannacht minder goed te slapen. ‘Beide Red Bulls nemen het op tegen onze Lewis! Ik denk daarbij aan de twee verschillende strategieën die Sergio en Max zullen hanteren. Het wordt spannend en volgens mij kan Red Bull in het voordeel zijn. Dan de banden-compounds. Lewis en Max starten op medium (gele striping), terwijl Sergio, 2e op de startgrid naast Lewis, op Soft aanvangt (rode striping)’.

F1 Grand Prix Emilia Romagna: Tegenslag voor MAX

F1 Grand Prix Emilia Romagna: Tegenslag voor MAX

F1 Grand Prix Emilia Romagna:
Tegenslag voor MAX

 

Niet alleen voor MAX betekenden de vrijdagtrainingen op Imola tegenslag. In feite ging het Red Bull Racing helemaal niet zo best af. In de ochtend raakte MAX zijn nieuwe teamgenoot Sergio Pérez in de clinch met Alpine coureur Esteban Ocon. Beide belandden in de grindbak en Rode vlaggen onderbraken de sessie. Max was zeer snel maar Bottas en Hamilton versloegen de Nederlander nipt. De middagsessie verliep voor MAX desastreus. Met zijn Red Bull reed hij hard (laatste bocht voor de indraai naar het rechte stuk) over de kirbs. Een beschadigde aandrijfstang (wás de stang al beschadigd en misschien de oorzaak?) dwong hem zijn auto langs de baan te laten staan. Ook deze sessie wonnen de Mercedes-AMG mannen in dezelfde volgorde als vanochtend. MAX 14e, Pérez klauterde deze sessie wat op.

Grand Prix van Miami een stukje dichterbij na akkoord Gemeenteraad

Grand Prix van Miami een stukje dichterbij na akkoord Gemeenteraad

Grand Prix van Miami een stukje dichterbij na akkoord Gemeenteraad

 

Een Formule 1 race in Miami is een stukje dichterbij gekomen. De gemeenteraad is akkoord gegaan met een nieuw compensatieplan voor de omwonenden. Al jaren wil men graag een tweede Grand Prix van Amerika en dan vooral in de stad Florida. Een eerder initiatief om de race in Miami Dade County te houden werd dor de buurt tegengehouden De organisatie heeft een plan ingediend om de buurt tevreden te houden. Dat voorstel is door de gemeenteraad aangenomen. In dit plan is onder andere opgenomen dat de Grand Prix niet op de openbare weg komt, dat geen enkel sessie op een schooldag voor 14:30 uur zal starten en dat er niet na zonsondergang geraden mag worden. Ook zullen er geluidsschermen geplaatst worden, komt er een steunpakket van enkele miljoenen en krijgen de omwonende korting op de toegangskaartjes.