CUPRA opent nieuwe Proefrit Centra in Zwolle en Eindhoven

 

Met de opening van twee nieuwe Proefrit Centra in Zwolle en Eindhoven breidt CUPRA het netwerk van proefritlocaties deze week opnieuw verder uit. Binnen een half jaar na de lancering van het Spaanse performancemerk is de sportiviteit van CUPRA daarmee inmiddels op vijf locaties in Nederland te beleven. Naast Zwolle en Eindhoven kunnen car lovers ook in Amsterdam, Rotterdam en Leusden fysiek kennismaken met de geëlektrificeerde prestaties van CUPRA.

Met de introductie van CUPRA heeft het merk afgelopen voorjaar een voor Nederland bijzonder concept ontwikkeld: de geëlektrificeerde performance-modellen van CUPRA zijn volledig online te configureren én te bestellen. Omdat er voor autoliefhebbers niets gaat boven het zien én ervaren van hun (toekomstige) auto, opent CUPRA proefritlocaties in diverse grote steden in Nederland. Eerder dit jaar gingen de CUPRA Garage in Amsterdam en de Proefrit Centra in Rotterdam en Leusden al van start. Nu breidt CUPRA het netwerk verder uit met twee vestigingen in Zwolle en Eindhoven, die deze week hun deuren hebben geopend.

CUPRA Proefrit Centrum Zwolle
Philips terrein, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle
Tel: 0800 0900016 | WhatsApp: 0651806869 | E-Mail: info@cupraofficial.nl
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag – 10:00 – 18:00

CUPRA Proefrit Centrum Eindhoven
Philips gebouw, Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW Eindhoven
Tel: 0800 0900016 | WhatsApp: 0651806869 | E-Mail: info@cupraofficial.nl
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag – 10:00 – 18:00

In het Proefrit Centrum in Zwolle en Eindhoven staan de CUPRA Specialisten klaar om (potentiële) klanten en fans persoonlijk te begeleiden en ze op weg te helpen in de nieuwe modellen. Na de aanschaf van een CUPRA blijft deze CUPRA-specialist ook het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld voor service en onderhoud.

Raadpleeg voor meer informatie www.cupra.nl