Dacia Spring de elektrische revolutie exclusief voor iedereen

 

Wendbaar, robuust, ruim en met een 100% elektrische aandrijving en een rijbereik van 230 kilometer over de WLTP-cyclus (305 kilometer voor WLTP City): Dacia Spring luidt een nieuw tijdperk in, een tijdperk van elektrische mobiliteit voor iedereen. Hij werpt zich op als de meest betaalbare elektrische auto op de Europese markt.

Om die revolutie te vieren, koos DACIA voor de Spring de eerste dag van de lente om:

Op het asfalt, omringd door straatartiesten, om iedereen te laten weten dat #SpringIsComing
En in een kleurrijke en ludieke reclamecampagne om eindelijk kennis te maken met de democratisch geprijsde elektrische auto.
EXCLUSIEF VOOR IEDEREEN
Om te bewijzen dat de essentie ook leuk kan zijn, hebben Dacia en Publicis Conseil een kleurrijke campagne uitgewerkt die iedereen herinnert aan de filosofie van het merk: de essentie van de auto voor iedereen toegankelijk maken.

De campagne, die in Madrid werd gerealiseerd door James F. Coton, op een reprise van ‘Mad World’ door Noëm, laat twee werelden naast elkaar leven, zonder elkaar te beoordelen: die van de ultra-exclusiviteit en die van de inclusiviteit met Dacia.
Eens te meer gooit deze campagne alle conventies overboord en maakt ze Dacia tot het ‘enfant terrible’ van de automarkt. Tot het merk dat de essentie biedt, zonder meer.

Raadpleeg voor meer informatie www.dacia.nl