De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

 

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de volledig elektrische BMW i4 en de modellen van de BMW 3 Serie. De showroomintroductie is in november 2021.

.Tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé, met aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de volledig elektrische BMW i4 en de modellen van de BMW 3 Serie. Dit is onderdeel van de flexibele productie bij de BMW Group fabriek in München. De showroomintroductie is in november 2021.
.De succesvolle vierdeurs coupé in de premium klasse is de derde carrosserievariant binnen de nieuwe BMW 4 Serie. Het model biedt een ongeëvenaarde combinatie van toonaangevend BMW rijplezier, de sportieve elegantie van een BMW coupé en moderne functionaliteit voor zowel dagelijkse ritten als lange reizen.
.Voor het eerst is er een sportief model van BMW M GmbH: de BMW M440i xDrive Gran Coupé met 275 kW (374 pk) zescilinder-in-lijn benzinemotor. Aanvullend zijn vanaf de introductie twee viercilinder benzinemotoren en een viercilinder dieselmotor leverbaar.
.De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé biedt aanzienlijk meer interieurruimte en praktisch gebruiksgemak. De exterieurmaten zijn ten opzichte van het vorige model toegenomen: +143 mm in de lengte, +27 mm in de breedte en +53 mm in de hoogte. De wielbasis is nu 46 mm langer. De BMW 4 Serie Gran Coupé heeft vier portieren, vijf volwaardige zitplaatsen, meer beenruimte en inklapbare hoofdsteunen achterin. De grote, wijd openende bagageklep is voorzien van elektrische bediening en biedt toegang tot een bagageruimte van 470 tot maximaal 1.290 liter.

Raadpleeg voor meer informatie www.bmw.nl