De nieuwe Ford Ranger: veelzijdiger dan ooit

 

De nieuwe Ford Ranger is de meest intelligente, veelzijdige en bekwame pick-up van het moment. Om dit te realiseren maakte Ford gebruik van zijn jarenlange expertise op het gebied van trucks en pick-ups in combinatie met zijn uitgebreide kennis van klanten over de hele wereld. Het resultaat is een ultieme alleskunner; klaar voor onvergetelijke avonturen met het gezin, het bedrijf of simpelweg voor het plezier.

“Met de Ranger bedienen we al tientallen jaren een grote en diverse markt”, aldus Jim Farley, president en chief executive officer van Ford Motor Company. “Deze pick-up is altijd al een trouwe partner geweest voor eigenaren van kleine bedrijven, vakmensen en landbouwspecialisten, gezinnen, commerciële vloten en nog veel meer. En dat in meer dan 180 landen.”

De nieuwe Ranger kan eind 2022 worden besteld en de eerste leveringen volgen begin 2023. De vooruitzichten zijn alvast goed: de huidige generatie Ranger is in Europa immers al leider in het pick-up segment en vestigde onlangs zelfs een nieuw verkooprecord. Sinds afgelopen september tot nu reden er 45.539 nieuwe Rangers de Ford-dealer uit, wat neerkomt op een marktaandeel van 39,9 procent.2

Living the Ranger Life
“Méér doen van wat je altijd al graag deed. Daarin willen we onze klanten met de nieuwe Ranger steeds meer inspireren. Ga eropuit, onderneem, ontdek nieuwe plekken!” Gary Boes, Enterprise Product Line Management Director van Ford Global Trucks, breekt een lans voor de ‘Ranger Lifestyle’. “Wij rijden zelf ook pick-ups, dus die passie voor de Ranger lifestyle en liefde voor het product kennen wij als geen ander. Dankzij de Ranger kun je doen wat je altijd al wilde doen, én meer. Ford noemt dit ‘Living the Ranger Life’ en dat credo wordt gedeeld door elke ontwerper en ingenieur die bij de ontwikkeling van de volgende generatie Ranger is betrokken.”

Het Ranger-project werd geleid door het Product Development Centre van Ford in Australië. Een internationaal team van toegewijde ontwerpers en ingenieurs werkte samen om niet alleen de allernieuwste kennis op het gebied van technologie en veiligheid te integreren, maar ook om een Ranger te ontwikkelen en testen volgens de strengste normen van Ford.

Raadpleeg voor meer informatie www.ford.nl