Een decennium EVolutie met de Nissan LEAF

 

De verkoop van elektrische auto’s is in Europa enorm gestegen. Alleen al in de periode juli tot en met september 2020 nam het aantal registraties van batterij-elektrische voertuigen met 132% toe1. Net als de interesse van automobilisten voor EV’s, bereikt de Nissan LEAF zelf ook een hoogtepunt met spannende elektrische aandrijving en meer geavanceerde technologie dan ooit tevoren.

De Nissan LEAF is een decennium lang verfijnd met expertise en innovatie. Nissan blikt hierop terug met tien fascinerende inzichten die het in die periode heeft gekregen. Van het herschrijven van de regels in de EV-markt in 2010 tot het spannende en technologisch hoogstaande model van vandaag.

De LEAF was tien jaar geleden de eerste elektrische gezinsauto voor de massa. Het model was leidend en legde de basis voor moderne EV’s. Met een innovatieve benadering van geëlektrificeerde mobiliteit helpt de Nissan LEAF klanten, steden en overheden bij het bereiken van een duurzamere toekomst.

“De transformatie met de Nissan LEAF heeft het afgelopen decennium de echte innovaties en voortgang van EV-ontwikkeling bij Nissan laten zien,” zegt Helen Perry, Head of Electric Vehicles bij Nissan Europe. “Klanten blijven de Nissan LEAF kiezen vanwege zijn krachtige en dynamische rijbeleving, die wordt ondersteund door geavanceerde rijtechnologieën zoals het e-Pedal. De LEAF biedt de perfecte balans tussen spannende en toch duurzame mobiliteit.”

Raadpleeg voor meer informatie www.nissan.nl