F1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 weekendkaarten uitverkocht

 

Op 2, 3 en 4 september 2022 reist de Formule 1 opnieuw af naar CM.com Circuit Zandvoort. Vanaf 1 november 2021 kon iedereen, die geregistreerd was, maximaal zes tickets aanvragen voor de tweede editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. De aanvraagperiode liep op 22 november af. Er is zoveel vraag uit binnen- en buitenland dat de weekendkaarten uitverkocht zijn. In de week van 6 december maakt de Dutch Grand Prix organisatie via email bekend wie de gelukkigen zijn.

Zeer grote vraag, beperkt aanbod
Gezien de beperkte beschikbaarheid en de zeer grote vraag uit binnen- en buitenland heeft de organisatie net als voor de voorgaande editie gebruik gemaakt van een aanvraagproces in combinatie met een loting.

Een groot deel van de kaarten voor 2022 was al vergeven aan die fans die de organisatie in 2021 moest afwijzen als gevolg van de Corona-maatregelen. Met andere woorden; staanplaatsen waren sowieso niet beschikbaar. Daarnaast was een ander deel van de kaarten al voor drie jaar verkocht.

Super Friday meer informatie over kaarten volgt later
Super Friday was afgelopen jaar een van de best bezochte vrijdagen van alle Grand Prix’s op de kalender. Samen met partner Jumbo Supermarkten is de organisatie bezig om van deze dag in 2022 weer een ongekend succes te maken. Meer informatie volgt later.

Evenveel kans
Net als voor de vorige editie maken alle aanvragers, die voor de deadline zijn binnengekomen, evenveel kans op toewijzing van hun tickets, ongeacht de datum en tijdstip van hun aanvraag. Iedereen heeft op deze manier ruim de tijd gehad om een aanvraag voor maximaal zes tickets per geregistreerd emailadres te doen. In de week van 6 december maakt de Dutch Grand Prix organisatie via email bekend wie de gelukkigen zijn.

Jan Lammers zegt: “Bijna 200.000 mensen hebben dit jaar de succesvolle terugkeer van de F1 naar Zandvoort in levenden lijve mee kunnen maken en miljoenen kijkers wereldwijd hebben van deze TV-show genoten. Zandvoort is denk ik een van de meest aantrekkelijke Grand Prix’s op de kalender geworden en we zijn dus meerdere keren overvraagd voor 2022.

“Regelmatig krijgen we nog vlijende reacties van de Formule 1 teams over hoezeer ze alweer uitkijken naar de volgende Dutch GP. Het vult ons met trots wat we met ons team, partners en alle betrokkenen voor elkaar hebben gekregen.”