FCA Bank en Leasys lanceren de Green Deals

 

Na 2020 wijden FCA Bank en Leasys, in de naam van duurzaamheid, een hele commerciële campagne aan groene producten en diensten. Vanaf vandaag is Green Deals een maand met speciale aanbiedingen gewijd aan duurzame mobiliteit en het aanbieden van volledig digitale financierings– en leaseproducten. De aanbiedingen zijn geldig tot eind februari en zijn bedoeld om de diensten van de Groep en haar mobiliteitsbedrijf Leasys nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken.

•Go Green en rij nu vanaf € 341,- per maand in de nieuwe Jeep Compass 4XE Plug-in Hybrid*
•Rij nu in de volledig elektrische Fiat 500E Action vanaf € 219,- per maand*
•Een Jeep Renegade 4XE PHEV Limited Business vanaf € 649,- per maand op basis van Private Lease 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
•De Fiat 500E Action vanaf € 375,- per maand op basis van Private Lease 60 maanden en 7.500 kilometer per jaar.

*Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V (AFM vergunningsnummer 12013694). Financieringsvoorbeeld op basis van, 60 maanden looptijd, inruil/ aanbetaling en slottermijn. Actie is geldig tot en met 28 februari 2021. Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

FCA Bank en Leasys lanceren een commerciële promotie die 10 Europese landen omvat en tegelijkertijd toegewijd is aan duurzaamheid. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen bieden om te voldoen aan alle duurzame mobiliteits– en financiële behoeften in elke verschillende markt.

De sterke expansie van de FCA Bank Group vindt ook zijn plaats in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en groene wijze betrekken. Dit zijn de kernelementen, de drie pijlers van de visie van de groep, waarmee klanten uit heel Europa op uniforme wijze worden voorzien in hun behoeften.