40e editie RaceFan ‘Start’-guide (2022). Bijna uitverkocht, bestel nog snel!

 

Een jubileum-editie met een gouden randje! Voor het weekend van de eerste Formule 1 Grand Prix 2022 (Bahrein) rolde de nieuwe RaceFan ‘Start’-guide van de persen.

Deze editie mag een autosportfan simpelweg niet missen!

Wat Formule 1 betreft: teamverhalen, quotes van de rijders, hun nieuwe wagens, de kalender en circuits, jouw eigen scorebord én MAX extra in het zonnetje gezet. Statistieken en nieuwe regelgeving zijn uiteraard ook opgenomen in deze nieuwe editie.

Een tweede katern besteden wij aan een aantal andere hoogstaande nationale en internationale race- en rally-series. Waaronder de Formule-E en Racing Team Nederland.

RaceFan ‘Start’-guide is zoals de aanduiding guide aangeeft het gehele seizoen 2022 door je te raadplegen bij de TV of je circuit-bezoek. Handzaam mee te nemen.

Vanaf nu online te bestellen bij onze nieuwe online-partner www.boekenvoordeel.nl Binnen 24 uur in huis, per exemplaar 9,95 Euro+ verzendkosten 3,99 euro, totaal 13,94 euro. In de winkels de week erna verkrijgbaar. Inmiddels is deze editie bijna uitverkocht, bestel deze snel!!! er zijn nog slechts enkelen exemplaren verkrijgbaar

Met vriendelijke groeten,

Anjès Verhey, publiciste/samensteller
Jan van Oostende, PA to Anjès//manager