Formule 1 en Viaplay sluiten strategische samenwerking

De Formule 1 en Viaplay Group zijn een strategisch partnerschap aangegaan in Nederland waardoor de Viaplay-klant toegang krijgen tot F1 TV Pro als onderdeel van hun Viaplay abonnement, evenals tot Viaplay’s volledige aanbod van premium sporten, films en series.

F1 TV Pro blijft in Nederland ook als stand-alone product verkrijgbaar. Deze overeenkomst heeft betrekking op het Formule 1 seizoen 2024 en zal de Nederlandse Formule 1 fans nog meer manier bieden om Max Verstappen te blijven volgen. Max Verstappen vervult een ambassadeursrol voor de Viaplay-service en in de Viaplay-programmering verschijnt hij als onderdeel van een langlopend partnerschap.

De Formule 1 races met Nederlands commentaar gaan ook in 2024 verder, samen met elke kwalificatiesessie en vrijetrainingen, evenals de uitgebreide studioprogrammering, documentaire en hoogtepunten. Via F1 TV Pro kunnen Viaplay-kijkers genieten van extra functies zoals internationaal commentaar, meerdere camera’s aan boord, Pit-Lane- en Paddock-feeds, radiocommunicatie tijdens de race en nog veel meer.