Hyundai introduceert gloednieuwe i20 N Line

 

In navolging van de onthulling van de compleet nieuwe generatie i20 presenteert Hyundai nu een extra sportieve variant: de i20 in N Line-uitvoering. Deze nieuwe Hyundai i20 N Line combineert krachtige looks met een zeer rijke, sportieve uitrusting. Net als de andere aantrekkelijke N Line-modellen binnen het Hyundai-gamma, heeft ook de Hyundai i20 N Line diverse designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. De levering van de nieuwe Hyundai i20 N Line start in de lente van 2021. Prijzen maakt Hyundai rond de marktintroductie bekend.

De Hyundai i20 N Line-uitvoering combineert de uitgebreide connectiviteits- en veiligheidstechnologie van de geheel nieuwe i20 met de sportiviteit en de extra uitrusting van het inmiddels welbekende en bovendien populaire N Line-uitrustingsniveau van Hyundai.

‘Met de geheel nieuwe i20 N Line brengen we onze stijlvolle en sportieve uitrustingsoptie voor het eerst naar de i20’, aldus Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing en Product bij Hyundai Motor Europe. ‘Met de nieuwe Hyundai i20 N Line voldoen we nog meer aan de behoeften van een nog bredere klantengroep door exclusieve performance-styling aan te bieden, geïnspireerd op ons merk N waarmee we de connectie tussen ons merk en de autosport benadrukken.’

Motoren i20 N Line
Voor de nieuwe Hyundai i20 N Line is er keuze uit zeer zuinige benzinemotoren. De basisversie wordt aangedreven door een 1.2 MPI viercilinder benzinemotor met 62 kW (84 pk) in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De 1.0 T-GDi met 74 kW (100 pk) en mild hybrid-technologie heeft standaard de nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak (iMT). Een 7-traps automaat is optioneel leverbaar. De nieuwe Intelligent Manual Transmission (iMT) ontkoppelt als de bestuurder het gaspedaal loslaat, voor extra brandstofbesparing. De versie met 1,0-liter T-GDi-benzinemotor is op het gebied van motorrespons, uitlaatgeluid en wielophanging verder verfijnd voor een verbeterde rijervaring.

Raadpleeg voor meer informatie www.hyundai.nl