Intens complete uitvoeringen SEAT Leon

 

SEAT trapt 2021 af met Business Intense-versies voor de nieuwe Leon en Leon Sportstourer in Style- en FR-trim. Business Intense staat bij SEAT altijd voor een combinatie van een zeer complete standaarduitrusting met veel digitale features tegen een beperkte meerprijs. Het voordeel bij een Leon in Business Intense-trim loopt op tot maximaal € 3.160.

Tot 2021 waren de nieuwe SEAT Leon 5-deurs en Sportstourer uitsluitend leverbaar in de Launch Edition-uitvoeringen. Die maken in het nieuwe jaar plaats voor het reguliere Leon-gamma, inclusief twee aantrekkelijke en zeer complete Business Intense-versies.

Comfortabel en luxe: Leon Style Business Intense
De Leon en Leon Sportstourer zijn er om te beginnen als Style Business Intense. Bovenop alle pluspunten van de Style – met onder meer Coming/Leaving home verlichting, Full Link smartphone-integratie, 3-zone airconditioning, LED-interieurverlichting – beschikt de Style Business Intense over vele extra’s, waarbij digitalisering een belangrijke rol speelt. Standaard zijn onder andere de Virtual Cockpit (naar eigen wens instelbaar digitaal instrumentenpaneel), het navigatie-, radio- en mediasysteem met 10 inch touchscreen en SEAT CONNECT online infotainment. En er is meer. De Leon Style Business Intense-modellen hebben ook standaard parkeersensoren voor en achter, automatische parkeerhulp, extra donker getinte ramen achter, de grootlichtassistent en verkeersbordherkenning.

Raadpleeg voor meer informatie www.seat.nl