Kia biedt EV6-rijders extra gunstige snellaadtarieven bij IONITY

 

Kia EV6-rijders kunnen tegen extra aantrekkelijke tarieven laden bij IONITY, het enige pan-Europese netwerk dat momenteel ultrasnelle 350 kW-laders aanbiedt.

De samenwerking tussen Kia en IONITY is relevanter dan ooit. Eén van de vele technische hoogstandjes van de Kia EV6 is het ongekend krachtige 800V-accupakket dat het mogelijk maakt om ultrasnel te laden. Bij de krachtige snellaadstations van IONITY duurt het slechts 18 minuten om de accu van de EV6 te laden van 10 tot 80 procent. In minder dan 4,5 minuut kan tot wel 100 km bereik worden bijgeladen.

Het partnership met IONITY geeft Kia-rijders toegang tot meer dan 400 krachtige laadstations in 24 Europese landen. Het netwerk bevat per elke 120 km van het internationale wegennet een snellaadstation.

Jason Jeong, President van Kia Europe: “Onze samenwerking met IONITY is een essentieel onderdeel van onze plannen om elektrisch rijden door te laten breken en tegen 2027 elf nieuwe elektrische modellen op de markt te brengen. Een betrouwbare infrastructuur die de hoge laadsnelheden van onze auto’s ondersteunt is belangrijk om meer mensen te stimuleren om de overstap naar elektrisch rijden te maken. Het aantrekkelijke pakket van onze ultramoderne EV6 en de toegang tot het uitgebreide IONITY-netwerk geeft een nieuwe invulling aan de gebruikerservaring van een EV. Hiermee koppelen we een groot elektrisch bereik aan een snellaadnetwerk, een eenvoudig betalingsproces, lagere tarieven en het allerbelangrijkste: supersnel en hightech laden.”

Het IONITY-netwerk maakt gebruik van de leidende Europese laadstandaard CCS (Combined Charging System) en put uit 100% hernieuwbare energiebronnen. Dit maakt emissievrij én CO2-neutraal reizen mogelijk. Bestuurders van de nieuwe Kia EV6 kunnen via het navigatiesysteem de snellaadpunten van IONITY zien als dynamische POI’s, inclusief de real-time status van beschikbaarheid.

Kia Power Package: ultrasnel laden vanaf 29 cent per kWh
Om EV6-rijders dubbel te laten profiteren van de nieuwe standaard in elektrisch rijden, biedt Kia in samenwerking met IONITY het Kia Power Package aan. Met dit abonnement, dat maandelijks 13 euro kost, kunnen klanten tegen een zeer aantrekkelijk tarief, vanaf 29 cent per kWh snelladen. De tarieven kunnen per land afwijken. Dit tarief ligt gemiddeld 50 cent lager dan het gemiddelde tarief van 79 cent per kWh dat wordt gevraagd door andere publieke aanbieders. Het Power Package van Kia maakt langeafstandsreizen hiermee niet alleen veel makkelijker, maar ook financieel aantrekkelijk.

Raadpleeg voor meer informatie www.kia.nl