Kia prijst de vernieuwde Ceed-range

 

Met ingang van vandaag is de compleet vernieuwde Kia Ceed-range te bestellen. Kia heeft bij de Ceed Hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed het uiterlijk vernieuwd en een fors aantal nieuwe veiligheidssystemen toegevoegd én verbeterd. Ook de brede line-up inclusief een aantrekkelijke Launch Edition en het motorenprogramma mét mild-hybride- en plug-in hybride aandrijfopties is versterkt. Vanaf eind oktober staan de vernieuwde Ceed-modellen bij de Nederlandse Kia-dealers. Prijzen beginnen bij € 24.095,-* voor de Hatchback.

Uiterlijk heeft Kia het design van alle Ceed-modellen grondig vernieuwd. Highlights zijn het nieuwe front inclusief LED-verlichting en mooie stijlaccenten in de bumper, een vernieuwde achterzijde met LED-achterlichten en een hoogglans zwarte diffuser, nieuwe velgdesigns en een designupgrade voor de GT-modellen.

Het interieur is subtiel geüpdatet en voorzien van nieuwe materialen. Het is helemaal hightech dankzij het 12,3 inch grote digitale instrumentenpaneel in combinatie met een 10,25 inch multimedia- en navigatiescherm en tal van nieuwe features.

Maximale connectiviteit is onder meer te danken aan de vernieuwde Kia Connect-app. Daarmee kunnen Ceed-rijders op afstand verbinding maken met hun auto. Nieuwe connectiviteitsfuncties omvatten de verbeterde zoekfunctionaliteit via spraakherkenning, een agendalink van derden met het navigatiesysteem en een valetmodus om de locatie van de auto te kunnen volgen wanneer anderen ermee rijden. Een zeer handige functie is de last-mile navigatie met augmented reality. Ceed-rijders kunnen hiermee de laatste meters van de geparkeerde auto naar de eindbestemming navigeren via de app. De Ceed Sportswagon PHEV biedt extra slimme functies, zoals het op afstand starten en stoppen van het laden van de batterij.

Ter introductie: Ceed Launch Edition
Om de introductie van de vernieuwde Ceed-serie extra aan te zetten, zijn de Ceed Hatchback en Ceed Sportswagon direct ook te bestellen als aantrekkelijke, tijdelijke Launch Edition. Deze exclusieve introductieversie is beschikbaar voor modellen met een MHEV DCT7-automaat, heeft de complete DynamicPlusLine-uitvoering als basis en voegt daar een hele reeks aantrekkelijke features aan toe. Voorbeelden zijn slimme parkeerassistentie (SPAS), parkeersensoren vóór, een 12,3 inch digitaal interactief instrumentencluster, een JBL premium sound system, een glazen schuif-/kanteldak, 17 inch lichtmetalen velgen en zelfs stoelverwarming achterin. De Ceed Hatchback Launch Edition is te bestellen vanaf € 32.990,-*, de vanafprijs van de Sportswagon-versie bedraagt € 34.490,-*.

Nu te bestellen, vanaf eind oktober bij de dealer
De nieuwe Ceed line-up is met ingang van vandaag te bestellen. Prijzen beginnen bij € 24.095,-* voor de Kia Ceed Hatchback (1.0 T-GDi ComfortLine), als Sportswagon is hij er vanaf € 25.095,-*. De sportief gelijnde ProCeed is te rijden vanaf € 32.095,-*, terwijl de nieuwe Kia Ceed Sportswagon PHEV plug-in hybride vanaf € 34.695,-* in de prijslijst staat. Eind oktober staan de nieuwe Ceed-modellen in de showroom.

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer.

**) De actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

Raadpleeg voor meer informatie www.kia.nl