Lifestyle-update voor succesvolle Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

 

De wereldwijd succesvolle AMG GT 4-Door Coupé is individueler dan ooit en versterkt daarmee zijn positie als perfecte begeleider voor elke situatie. Een exclusieve Edition onderstreept het veelzijdige karakter van de vierdeurs sportwagen. Daarnaast is er een uitgebreidere keuze aan velgen, bekledingen, sierdelen, lakken en een nieuw afgesteld onderstel met een nog bredere spreiding tussen sportiviteit en comfort. Dankzij een uitgebreide modelupdate vorig jaar zomer beschikt de AMG GT 4-Door Coupé al over de modernste technologie. Nieuw zijn onder andere de bijgewerkte rijassistentiesystemen en de standaard widescreen cockpit inclusief multimediasysteem MBUX met AMG-specifieke displays en functies. De nieuwe modellen maken hun debuut in de zescilindervarianten, die al in augustus bij de Europese dealers arriveren.

Het derde model dat volledig door Mercedes-AMG werd ontwikkeld, is een aanhoudend succesverhaal. De AMG GT 4-Door Coupé heeft nieuwe klantengroepen aangeboord en veel sympathie gewekt voor het merk. Het model combineert de onovertroffen rijdynamiek van de AMG GT sportwagen met meer geschiktheid voor dagelijks gebruik dankzij vier portieren en ruimte voor vijf passagiers. De verfijnde luchtvering, actieve achterasbesturing, volledig variabele vierwielaandrijving en het moderne totaalconcept inspireren klanten over de hele wereld. Als recordhouder met de beste tijd op de Nürburgring Nordschleife, is het ook duidelijk dat de technologie en de afstemming op het hoogste niveau staan en maatstaven creëren in het segment.

Ook in het interieur heeft deze modelserie de lat nog hoger gelegd met het hoogwaardige en precieze design van alle oppervlakken en componenten, de innovatieve displaybediening, de stuurwieltoetsen en de vele stoel- en uitrustingsconfiguraties.

Hoewel de modelserie voor dit segment al een indrukwekkend scala aan individualiseringsmogelijkheden bood – van drie stoelconfiguraties achter en een reeks uitrustingspakketten tot AMG-specifieke opties – zijn er nu nog meer aantrekkelijke opties bijgekomen.

“Wij houden onze AMG GT 4-Door Coupé voortdurend op een technisch hoog niveau. Met de huidige update en de exclusieve Edition richten we ons op de doelgroepen die veel waarde hechten aan individualiteit en een expressieve lifestyle. Op die manier bouwen wij ons profiel als ‘Performance Luxury’-merk verder uit en onderbouwen dit met op maat gemaakte producten en opties. Daarnaast presenteren we binnenkort in dit model onze eerste E PERFORMANCE hybrid-uitvoeringen, waarmee we de elektrificatie van de aandrijflijn een stap verder brengen”, aldus Philipp Schiemer, CEO van Mercedes-AMG GmbH.

Raadpleeg voor meer informatie www.mercedes-benz.nl