Max Verstappen pop-up store opent op 14 oktober in Batavia Stad Fashion Outlet

 

Op woensdag 14 oktober opent de officiële Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet. De populariteit van Max Verstappen is enorm en om de vraag naar Max Verstappen-merchandise aan te kunnen, wordt deze pop-up store nu geopend. Daarmee wordt het voor fans uit het hele land makkelijker om officiële Max Verstappen merchandise te scoren.

Het wordt het tweede fysieke, officiële verkooppunt van de Formule 1 coureur, naast de officiële Max Verstappen store in Swalmen, Limburg. Fans kunnen in Batavia Stad Fashion Outlet, vanaf vandaag tot het einde van dit jaar, bijzondere Max Verstappen race-items zoals zijn helm bekijken en officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise kopen.

Max is enthousiast over de pop-up store: “De steun van mijn fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij nu niet alleen in Limburg, maar ook in Batavia Stad Fashion Outlet terechtkunnen om een aantal voor mij bijzondere race-items in het echt te bewonderen.”

De officiële opening is op woensdag 14 oktober om 9.00 uur. Vanaf dan kunnen bezoekers van de Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet gebruikmaken van een speciale aanbieding: iedereen ontvangt tot wel 50% korting op de meeste populaire fan items van Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur.

Tijdens de openingsweek zal Red Bull aanwezig zijn met promoteams, en een DJ-event car om de opening met muziek te ondersteunen. Vanaf zaterdag 17 oktober wordt er zelfs een Red Bull Formule 1-auto in het centre geplaatst. De Max Verstappen pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet is elke dag van de week geopend en tijdens de herfstvakantie van maar liefst 9.00 uur tot 20.00 uur.

Adres:
Max Verstappen pop-up store, Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 204
8242 PN Lelystad