Mazda brengt line-up MX-30 meer in lijn met rest gamma

 

Mazda heeft de line-up van de MX-30 meer in lijn gebracht met de rest van het gamma, zoals dat in Nederland beschikbaar is. Vanaf nu is de eerste volledig elektrische auto van Mazda leverbaar als standaard MX-30, als Comfort en als Luxury. De vanafprijs is omlaag gebracht naar € 33.140,- en dankzij de gunstige prijsstelling komen alle uitvoeringen in aanmerking voor 12 % bijtelling.

De Mazda MX-30 was vanaf zijn introductie in Nederland, begin september vorig jaar, in eerste instantie alleen beschikbaar als First Edition in een beperkte oplage. De rijker uitgeruste Luxury volgde niet lang daarna en vanaf nu introduceert Mazda de ‘reguliere’ line-up die meer aansluit bij de overige modellen van het merk en dus is opgebouwd uit diverse uitvoeringen met bijbehorende optiepakketten.

De nieuwe line-up van de Mazda MX-30 bestaat vanaf nu uit drie uitvoeringen.
In de standaarduitrusting is de MX-30 al bijzonder rijk uitgerust met onder meer climate control, LED-verlichting, Mazda Radar Cruise Control, 18-inch lichtmetalen velgen, een achteruitrijcamera, voorruitprojectie, Mazda Connect met DAB+ audiosysteem, Apple CarPlay, een geïntegreerd navigatiesysteem en een scala aan i-Activsense veiligheidsvoorzieningen. Prijzen beginnen bij € 33.140, inclusief kosten rijklaarmaken.

De MX-30 Comfort is een niveau hoger, met als toevoegingen onder meer stoelverwarming vóór in drie standen, stuurwielverwarming, middenarmsteun achter en Smart Keyless Entry. Deze versie is naar wens uit te breiden met een interieurpakket, waarbij er gekozen kan worden tussen een bruin of wit ecologisch kunstlederen interieur in combinatie met stoffen zittingen en dat verder onder meer 18 inch velgen, elektrische bestuurderstoelverstelling met geheugen, adaptieve LED-koplampen, LED-Signature verlichting, privacy glass op de zijruiten achter en de achterruit en elegante in- en exterieurdetails omvat. De Comfort is beschikbaar vanaf € 34.140,-.

Raadpleeg voor meer informatie www.mazda.nl