Met Porsche-ambassadeur Larry ten Voorde als kopman begint Team GP Elite aan nieuw Porsche Cup-seizoen

 

Met fraaie successen in de afgelopen seizoenen is Team GP Elite uit het Noord-Hollandse De Rijp binnen korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende teams in de internationale Porsche-merkenracerij. Aan de vooravond van het nieuwe seizoen in de Porsche Mobil 1 Supercup én de Porsche Carrera Cups in Duitsland en de Benelux presenteerde het team op CM.com Circuit Zandvoort zijn rijders en plannen. Dat Larry ten Voorde, twee jaar op rij kampioen in zowel de Supercup als de Porsche Carrera Cup Deutschland, daarbij opnieuw de rol van kopman vervult, zal geen verbazing wekken. Ten Voorde is inmiddels ook officieel ‘brand ambassador’ namens Porsche Nederland.

“Larry ten Voorde is de eerste rijder die twee jaar op rij kampioen is geworden in zowel de Porsche Mobil 1 Supercup als de Porsche Carrera Cup Deutschland. Daarmee is hij in ons land natuurlijk het perfecte uithangbord voor de Porsche Motorsport-piramide”, zegt Ruurd Neurink van Porsche Nederland. “Bovendien past hij als jong en succesvol coureur uitstekend bij de ‘Driven youth’-filosofie van Porsche. Vandaar dat we hebben besloten om hem als ‘brand ambassador’ aan ons merk te binden en hem te ondersteunen op weg naar zijn doel van de ‘triple double’ – zijn derde dubbele titelwinst op rij – en het binnenhalen van een fabriekscontract bij Porsche Motorsport. Om ervoor te zorgen dat hij niet alleen op het circuit, maar ook op weg daarheen op Porsche-kwaliteit kan vertrouwen, krijgt hij van ons de beschikking over een Porsche 718 Cayman T. Tijdens onze Porsche Track Experience-dagen zal hij aanwezig zijn om zijn fascinatie voor Porsche ook met onze klanten te delen.”

“Ik ben er bijzonder trots op dat ik nu ‘brand amassador’ voor Porsche ben”, zegt Larry ten Voorde. “Porsche is een geweldig mooi merk met een prachtige historie in de autosport, waarvan ik als kind al gefascineerd was. Dat ik de afgelopen jaren al vele successen met Porsche mocht behalen, was al fantastisch, maar dat ik nu ook ambassadeur voor het merk mag zijn, is de volgende stap. Ik kijk erg uit naar het komende raceseizoen, waarin ik degene ben die ze allemaal willen verslaan. Dat maakt het niet gemakkelijk, maar samen met Team GP Elite en mijn partners ga ik er alles aan doen om de kampioenstitels te behouden.”