MG start 2021 met nieuwe EHS Plug-in Hybrid

 

Ruim een jaar na de succesvolle herintroductie van het merk MG op de Nederlandse markt breidt Van Mossel MG het gamma verder uit met een nieuw model: de ruimere EHS Plug-in Hybrid SUV met plug-in hybrideaandrijving. De nieuwkomer arriveert in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland.

Eind vorig jaar introduceerde Van Mossel MG de 100% elektrische MG ZS EV, een SUV in het B-segment die veel lovende reacties ontving. De nieuwe MG EHS Plug-in Hybrid – een C-segment SUV – biedt 52 kilometer* aan elektrisch rijbereik en accelereert in 6,9 seconden vanuit stilstand naar 100 kilometer per uur. De uitvoeringslijn is eenvoudig, met keuze uit een Comfort of Luxury. Beide uitvoeringen zijn rijk uitgerust met moderne features. Daarnaast is de Edition One gelimiteerd verkrijgbaar voor € 34.990**. De prijs van deze instapuitvoering met grotere 18” lichtmetalen velgen is € 1.000 scherper geprijsd en bevat een maat grotere velgen dan standaard op de Comfort-uitvoering. Voor € 2.000 extra ten opzichte van diezelfde Comfort is de auto onder andere uitgerust met een panoramadak, een achteruitrijcamera met dynamische geleidingslijnen en meer.

De MG EHS Plug-in Hybrid is inmiddels te bestellen bij de Van Mossel MG brandstores in Amsterdam en Breda en arriveert dit kwartaal nog op deze locaties.

Raadpleeg voor meer informatie www.mgmotor.eu