Nieuwe Fiat Tipo als eerste te zien in virtuele Fiat showroom

 

De eerste nieuwe Fiat Tipo moet nog in de Nederlands showroom aankomen, toch is hij al van binnen en buiten te bekijken in de virtuele Fiat showroom. Deze digitale manier van dealerbezoek heeft Fiat speciaal gecreëerd om geïnteresseerden een veilige manier te bieden de auto te zien. Niet alleen de nieuwe Tipo, maar de hele Fiat line up staat opgesteld in de virtuele Fiat-showroom.

Nu de stenen Fiat-showrooms gesloten zijn, biedt de virtuele Fiat-showroom uitkomst. In deze digitale omgeving – die eenvoudig via de homepage of www.fiat.nl/virtuele-showroom te bezoeken is – staat het Fiat-gamma opgesteld alsof ze in een echte showroom staan. Door eenvoudig met de muis door de ruimte te navigeren, kunnen de modellen zowel van buiten als binnen bekeken worden, kan er informatie worden opgevraagd en video’s worden bekeken.

Proefrit aan huis
In alle rust en vanuit de luie stoel thuis kan er ook eenvoudig een afspraak gemaakt worden voor een video-call met de dealer. Daarin kunnen alle vragen beantwoord worden en kan er een afspraak gemaakt worden voor een proefrit aan huis in een Fiat naar keuze. De dealer brengt de auto tot aan de voordeur en reinigt het voertuig én de sleutel grondig voordat hij wordt overhandigd. Na afloop van de proefrit wordt de auto weer schoongemaakt en opgehaald. Op deze manier kan er Covid-veilig toch een échte kennismaking met de auto plaatsvinden.

Grote multimedia schermen
Niet alleen de nieuwe Fiat Tipo, ook de rest van het Fiat-gamma waaronder de nieuwe Panda “staat” al in de virtuele ruimte. Wat bij beide nieuwe modellen misschien wel het meest opvalt, zijn de grote multimediaschermen. Bij de Tipo is het zelfs een 10,25” multimedia-tablet. Wat niet te zien is, ook niet in het ‘echt’ zijn de vele technologische oplossingen aan boord van de Tipo beschikbaar zijn. Denk aan Lane Keep Assist, Intelligent Speed Assist en Drowsy Driver Detection, snelheidsbegrenzer en draadloos Apple Carplay® / Android Auto™.