Nieuwe Hyundai i20 N Line nu te bestellen

 

Hyundai opent de orderboeken van de extra sportieve Hyundai i20 N Line. Met deze nieuwe N Line-uitvoering voldoet Hyundai nog meer aan de behoeften van een nog bredere klantengroep door exclusieve performance-styling aan te bieden, geïnspireerd op het high-performance N-label waarmee Hyundai de connectie benadrukt met de autosport. Denk aan Hyundai’s succesvolle activiteiten in het wereldkampioenschap rally. De nieuwe Hyundai i20 N Line is per direct te bestellen vanaf € 24.435, inclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken.

De nieuwe N Line-uitvoering van de Hyundai i20 combineert de uitgebreide connectiviteits- en veiligheidstechnologie van de geheel nieuwe Hyundai i20 met de sportiviteit en de extra uitrusting van het inmiddels welbekende en bovendien populaire N Line-uitrustingsniveau van Hyundai. De N Line-uitvoeringen zijn speciaal ontwikkeld voor klanten die zoeken naar een rijk uitgeruste auto met een sportieve uitstraling. Van de Hyundai i10, i30, KONA en de nieuwe TUCSON zijn al N Line-versies leverbaar. De nieuwe Hyundai i20 N Line versterkt deze line-up.

Rijk uitgerust, sportieve uitstraling
De Hyundai i20 N Line onderscheidt zich van de reguliere Hyundai i20-range met zijn extra sportieve looks van zowel exterieur als interieur. Zo wordt de speciale voorbumper benadrukt met een grijze karakterlijn direct onder de grille, voor een sportievere uitstraling. Op de in stijlvol zwart uitgevoerde grille prijkt een opvallend N Line-embleem. Het grillepatroon is geïnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag. Dit benadrukt nogmaals de op het circuit geïnspireerde look van de geheel nieuwe Hyundai i20 N Line.

Aan de achterzijde heeft de Hyundai i20 N Line een sportievere achterbumper, een dubbele uitlaat en een driehoekig mistachterlicht. Daarnaast vallen de 17-inch lichtmetalen N Line-velgen met tweekleurige afwerking op. Er is keuze uit zes exterieurkleuren: Polar White, Sleek Silver, Aurora Grey, Dragon Red, Intense Blue en Phantom Black, al dan niet met een stijlvol Phantom Black-kleurig dak.

Sportieve en toch zuinige turbobenzinemotoren
Hyundai rust de nieuwe i20 N Line standaard uit met de 1.0 T-GDi met 74 kW (100 pk) en 48-volt mild hybrid-technologie, gekoppeld aan een nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak (iMT). Deze nieuwe Intelligent Manual Transmission (iMT) ontkoppelt als de bestuurder het gaspedaal loslaat, voor extra brandstofbesparing. Wie kiest voor de sportieve, automatische 7DCT-transmissie, krijgt automatisch de krachtiger 1.0 T-GDi met 88 kW (120 pk) en een topsnelheid van liefst 190 km/u. Deze N Line-versie heeft een vanafprijs van € 26.535. De CO2-uitstoot varieert van 120 tot 123 g/km.

Raadpleeg voor meer informatie www.hyundai.nl