Nieuwe mild hybrid diesels en speciale Black Edition voor Land Rover Discovery Sport

 

Land Rover breidt het aanbod van de Discovery Sport verder uit met twee nieuwe dieselmotoren en een extra krachtige en onderscheidende Black Edition. Tevens is de Discovery Sport beschikbaar met het geavanceerde Pivi (Pro) infotainmentsysteem waarmee de digitale beleving naar een nog hoger niveau getild wordt. De nieuwe Land Rover Discovery Sport is leverbaar voor prijzen vanaf € 55.358,-.

De Land Rover Discovery Sport – de bijzonder capabele en veelzijdige compacte SUV met 5+2 zitplaatsen□ – is leverbaar met twee, nieuwe generatie Ingenium dieselmotoren. Het betreft de viercilinder D165 (100 kW/136 pk) en D200 (150 kW/204 pk) met een CO2-emissie vanaf 166 g/km* (6,2 l/100 km*). In combinatie met vierwielaandrijving zijn beide motorvarianten uitgerust met Land Rovers nieuwste mild hybrid-technologie (MHEV), waarmee energie tijdens het vertragen wordt opgevangen en opgeslagen voor een vloeiender stop-startproces en extra efficiency.

Black Edition
Ook nieuw in het aanbod is de Discovery Sport Black Edition. Deze speciale editie biedt allerlei in- en exterieurverbeteringen voor de perfecte mix van opvallende looks, veelzijdigheid en de kenmerkende capaciteiten van de Discovery Sport op elk terrein. De Black Edition wordt standaard aangedreven door de 213 kW (290 pk) sterke turbobenzinemotor met krachtige en verfijnde prestaties. De variant met vijf zitplaatsen combineert een acceleratie van 0-100 km/u in 7,4 seconden met een CO2-emissie van 211 g/km*.

Pivi (Pro) infotainment
De digitale beleving in de Discovery Sport is verder verbeterd met het Pivi en Pivi ProΔΔ infotainmentsysteem (afhankelijk van de uitvoering). Dit state-of-the-art systeem maakt gebruik van een afzonderlijk datasysteem en batterij, waardoor het na het activeren direct klaar is voor gebruik, zonder opstarttijd. Software-updates zijn kosteloos ‘over-the-air’ beschikbaar via de ingebouwde dataverbinding. Deze updates kunnen ook worden ingepland. Zo beschikt de berijder altijd over de nieuwste navigatiekaarten, apps en functies, zonder daarvoor de dealer te hoeven bezoeken

Raadpleeg voor meer informatie www.landrover.nl