Online only: de Audi A3 Sportback Attitude

 

Met de Audi A3 Sportback Attitude biedt Audi voor het eerst de mogelijkheid om een nieuwe Audi online te bestellen. Binnen enkele muisklikken staat de zeer compleet uitgevoerde Audi A3 Sportback Attitude op het scherm en vervolgens binnen tien dagen voor de deur. Hij is al te rijden vanaf € 459* per maand via Audi Private Lease.

De Audi A3 Sportback Attitude is in meer opzichten uniek. Om te beginnen is het de eerste Audi die via een private lease-contract uitsluitend online te bestellen is. Daarbij heeft hij een geheel eigen, zeer complete uitrusting. Deze A3 Sportback dankt zijn ‘Attitude’ onder meer aan standaard metallic lak, het Advanced exterieur, Full LED-koplampen en LED-achterlichten, aluminium sierlijsten rond de ramen en 17 inch lichtmetalen velgen. Het interieur van deze ‘online only’ is helemaal digitaal en connected, met onder meer de Audi virtual cockpit met 10,25 inch kleurenscherm en MMI navigatie plus met het MMI touch 10,1 inch kleurendisplay, DAB+ radio en een interface voor smartphone-integratie. Via het multifunctionele, met leder beklede sportstuur zijn veel functies eenvoudig te bedienen. Andere highlights zijn 2-zone comfortairconditioning, parkeerhulp achter en EDS (elektronisch sperdifferentieel).

Snel besteld, snel geleverd
Omdat de Audi A3 Sportback Attitude zo compleet is, hoeven klanten bij het samenstellen van hun ideale auto alleen nog maar de gewenste kleur aan te vinken. In het bestelproces dient verder nog de voorkeurslooptijd en het verwachte jaarkilometrage te worden aangegeven. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de Audi A3 Attitude binnen tien dagen gratis en 100% rijklaar afgeleverd op het gewenste adres, thuis of waar dan ook in Nederland. Natuurlijk is ook een feestelijke aflevering bij de dealer mogelijk. En mocht onverhoopt blijken dat de A3 Sportback Attitude toch niet de gedroomde match is, dan heeft de gebruiker het recht om hem binnen dertig dagen kosteloos weer in te leveren.

Raadpleeg voor meer informatie www.audi.nl