Polestar 2 nu uitgerust met Spotify Group Sessions Beta

 

De ingebouwde Spotify-app van de Polestar 2 is nu voorzien van Spotify Group Sessions Beta. Met deze functie kunnen passagiers met een Spotify Premium-account bijvoorbeeld een playlist bedienen, zonder dat de bestuurder daarvoor actie hoeft te ondernemen of in en uit moet loggen met verschillende accounts.

“We weten allemaal dat de bestuurder soms niet de beste muzieksmaak heeft en mijn familie is het daar mee eens. De toevoeging van Group Sessions Beta aan Spotify is een geweldige manier voor anderen in de auto om de afspeellijst te beïnvloeden en zo te genieten van hun favoriete nummers”, aldus Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

Om deel te nemen aan een groepssessie kunnen andere gebruikers een code scannen vanuit de Spotify-app in de Polestar 2 met behulp van de Spotify-app op hun smartphone. Door de smartphone te koppelen aan de auto-app, kunnen ze naar wens nummers, podcasts en playlists in de wachtrij zetten. De bestuurder kan de toegang op elk moment weer intrekken, want ook passagiers hebben niet altijd de beste smaak.

Spotify Group Sessions Beta is nu beschikbaar voor alle Polestars 2 die zijn voorzien van de Spotify-app.

Raadpleeg voor meer informatie www.polestar.com