Polo R-Line Edition: sportiviteit en luxe in zakformaat

 

De dynamiek van de Polo krijgt een nieuwe dimensie met de introductie van de exclusieve R-Line Edition. Dit in een beperkte oplage beschikbare model springt in het oog met onder meer het R-Line exterieurpakket en grote lichtmetalen velgen. Die sportiviteit gaat samen met luxe, connectiviteit en een scherpe vanafprijs van € 22.790*.

De nieuwe Polo R-Line Edition dankt zijn sportieve uitstraling aan 16 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ in combinatie met het R-Line exterieurpakket. Inbegrepen hierbij zijn onder meer R-Line bumpers, de R-Line dakspoiler en R-Line zijdorpels. Als finishing touch zijn er extra donker getinte zijramen achter inclusief een donkere achterruit.

Link met connectiviteit en luxe
De sportiviteit van de Polo R-Line Edition gaat samen met een royale dosis luxe. Standaard beschikt hij bijvoorbeeld over het Radio- en multimediasysteem ‘Ready to Discover’ met kleuren touchscreen (16,5 cm), Streaming en Internet, het We Connect Plus abonnement (12 maanden) voor online diensten en digitale radio-ontvangst (DAB+). Ook inbegrepen zijn Climatic airconditioning, automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control), een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een driespaaks, met leder bekleed multifunctioneel stuur.

Scherpe prijzen: klantvoordeel van € 1.775
De nieuwe Polo R-Line Edition wordt standaard geleverd met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI-benzinemotor. De versie met handgeschakelde versnellingsbak is leverbaar vanaf € 22.790* en de uitvoering met automatische zeventraps DSG-transmissie vanaf € 24.790*. Voor beide versies geldt een klantvoordeel van € 1.775. De sportieve en complete Polo R-Line Edition is via Private Lease te rijden vanaf € 345 per maand (maandbedrag op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar).

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Raadpleeg voor meer informatie www.volkswagen.nl