Rijker uitrustingsniveau voor Suzuki Swift

 

Zuiniger en nóg completer. Suzuki heeft de standaarduitrusting van de Swift verder uitgebreid. De rijker uitgeruste Suzuki Swift is per direct te bestellen. De vanafprijs blijft gelijk: 17.750 euro.

Suzuki Safety System
Een van de lichtste auto’s in zijn klasse is nu ook een van de compleetste. Per direct wordt de rijke standaarduitrusting van de Suzuki Swift uitgebreid met LED-koplampen, Adaptive Cruise Control en een Speed Limiter. Ook het Suzuki Safety System met Radar Brake Support noodremassistent wordt standaard. Met 17.750 euro voor de Swift Comfort, blijft de vanafprijs ongewijzigd.

De Swift Select (vanaf 19.350 euro) krijgt het uitgebreidste pakket aan veiligheids- en assistentiesystemen: Suzuki Safety System Pro. Daarmee beschikt de auto over Blind Spot Monitor, Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert, Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning. Ook krijgt de Swift Select standaard parkeersensoren achter en een 4,2 inch LCD-kleurendisplay in het instrumentarium. De Swift Select beschikt daarnaast standaard over stoelverwarming, een 7 inch infotainmentscherm, een achteruitrijcamera, privacy glass en 16 inch lichtmetalen wielen.

Direct te bestellen
De rijker uitgeruste Suzuki Swift is te bestellen vanaf 17.750 euro. De Swift Comfort en Swift Select zijn net als de topuitvoeringen, de Swift Style en de Swift Sport, per direct leverbaar.

Raadpleeg voor meer informatie www.suzuki.nl