SEAT Leon plug-in hybride nu ook als extra complete FR Business Intense

 

De SEAT Leon PHEV met de efficiënte plug-in hybrideaandrijving is er nu ook in de extra luxe en sportieve FR Business Intense-uitvoering. Voor een meerprijs van slechts € 500 ten opzichte van de Leon FR PHEV breidt SEAT de standaarduitrusting uit met vele hightech features. De nieuwe Leon FR PHEV Business Intense is er als 5-deurs hatchback en als extra ruime Sportstourer. De prijzen beginnen bij € 37.750*.

De Leon en Leon Sportstourer FR PHEV Business Intense delen hun aandrijflijn met de al langer beschikbare Leon PHEV-modellen, die vertrouwen op de 1.4 TSI e-Hybrid-unit. Daarbij werkt een 1.4 TSI benzinemotor samen met een in de DSG-transmissie geïntegreerde elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. Dat resulteert in sportieve prestaties en lage verbruikscijfers. Daarbij kan een Leon PHEV tot 64 kilometer** volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij rijden.

Direct compleet: Leon FR PHEV
Tot nu toe was de Leon PHEV enkel in combinatie met de sportieve FR-uitvoering te bestellen, met standaard onder meer FR-accenten als 17 inch lichtmetalen velgen, sportief gestylde bumpers, LED-achterlichten over de gehele breedte en sportstoelen. Ook op het gebied van connectiviteit is alles aanwezig, zoals een radio-, navigatie- en mediasysteem met 10 inch kleuren-touchscreen, draadloze Apple Carplay smartphone-integratie en SEAT CONNECT online infotainment. En dan zijn er nog luxe-items als automatische airconditioning met 3 klimaatzones, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, Coming & Leaving Home verlichting en parkeersensoren achter. De prijzen van de Leon FR PHEV zijn recent verder aangescherpt, waarmee hij nu al leverbaar is vanaf € 37.250* (Sportstourer vanaf € 38.450*).

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Raadpleeg voor meer informatie www.seat.nl