Upgrade voor Jaguar XE en XF

 

Jaguar verhoogt de aantrekkingskracht van de Jaguar XE, XF sedan en XF Sportbrake dankzij diverse upgrades. Zo is onder meer de connectiviteit naar een hoger plan getild dankzij draadloze Apple CarPlay® en Wireless Android Auto™, binnenkort beschikbaar via Software-Over-The-Air-updates (SOTA). Daarnaast continueert Jaguar de XE R-Dynamic Black; een variant met onder meer sierlijke hoogglans zwarte details. De nieuwe Jaguar XE en XF zijn per direct te bestellen.

Op de weg zetten de Jaguar XE en XF als vanouds de standaard met hun ideale balans tussen wendbaarheid, handling en rijkwaliteit. De rijbeleving die beide modellen leveren is ongeëvenaard en is gecombineerd met een zeer laag geluidsniveau in het interieur, dat in de XF nog verder kan worden verminderd dankzij ‘Active Road Noise Cancellation’-technologie. Dit systeem is vooral effectief bij het onderdrukken van laagfrequente geluiden en draagt zo bij aan het tegengaan van vermoeidheid van de bestuurder tijdens lange ritten.

Luchtionisatie-systemen
Ook op het gebied van luchtkwaliteit krijgen comfort en welzijn van de inzittenden voorrang: zowel de XE als de XF zijn beschikbaar met luchtionisatie-systemen in het interieur. Dankzij de PM2.5-filtratie worden ook ultrafijne deeltjes en allergenen uit de lucht opgevangen.

Premium Cabin Lighting-functie voor Jaguar XF
Een van de noviteiten in het interieur van de Jaguar XF is een verbeterde Premium Cabin Lighting-functie, die een keuze biedt uit 30 lichtkleuren tegen 10 kleuren voorheen. Ook het snelle, intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem is nu beter dan ooit. In zowel XE als XF is het standaard al uitgerust met een reeks apps, waaronder Spotify, Apple CarPlay® en Android Auto™.

Het motorenprogramma van de XE en XF:

Benzine
184 kW/250 pk 2.0 liter viercilinder turbo achterwielaandrijving automaat
221 kW/300 pk 2.0 liter viercilinder turbo vierwielaandrijving automaat

Diesel
150 kW/204 pk MHEV 2.0 liter viercilinder turbo achterwielaandrijving automaat
150 kW/204 pk MHEV 2.0 liter viercilinder turbo vierwielaandrijving automaat

Raadpleeg voor meer informatie www.jaguar.nl