Verdere verfijning op alle fronten: de nieuwe Lexus ES

 

De Lexus ES 300h krijgt een belangrijke update. De executive sedan valt op met subtiele wijzigingen van het in- en exterieurdesign. Daarbij is hij nog comfortabeler, stiller en veiliger. Ook op het gebied van connectiviteit zet de Lexus ES 300h nieuwe stappen.

De nieuwe Lexus ES 300h maakt gebruik van de vierde generatie Lexus Hybrid Drive. Hierbij gaan een 2,5-liter benzinemotor en een elektromotor een efficiënt en soepel samenspel aan. Dit vertaalt zich in hoge prestaties in combinatie met opmerkelijk lage verbruikscijfers. En dat in alle comfort.

Nog scherper design
De voorzijde van de nieuwe Lexus ES 300h is subtiel gewijzigd. Door het beperken van het aantal verticale spijlen heeft de kenmerkende grille nu een nog cleanere look. De koplampunits vallen op door een nog scherper, compacter design. De nieuwe Lexus ES 300h is leverbaar met BladeScan® AHS, een innovatief adaptief grootlichtsysteem. Hierbij schijnt LED-licht op extreem snel roterende spiegels. Dit licht wordt via een lens op de weg geprojecteerd. Met een zeer precieze lichtverdeling maakt BladeScan®-technologie het mogelijk om met grootlicht te rijden zonder daarbij tegenliggers te verblinden. Door de brede spreiding van de (groot)lichtbundel worden voetgangers naast de weg sneller en beter zichtbaar.
Ook de wielen (17-, 18- of 19-inch) van de ES 300h-range hebben een nieuw design en daarnaast is het kleurenpalet uitgebreid met de carrosseriekleuren Sonic Platinum en Sonic Grey.

Raadpleeg voor meer informatie www.lexus.nl