Visie op een nieuw tijdperk voor Lexus: de LF-Z Electrified

 

Met de LF-Z Electrified presenteert Lexus een elektrisch aangedreven conceptcar én een concrete toekomstvisie tegelijkertijd. De Lexus LF-Z Electrified hint op toekomstige ontwikkelingen en markeert de start van een nieuw tijdperk voor Lexus.

Lexus dankt zijn unieke positie op de markt aan de meest uitgebreide range hybridemodellen in het premium segment, de supersportwagen LFA en andere F-sportmodellen. Het hybridetijdperk van Lexus begon al in 2005 met de RX 400h. Sindsdien heeft Lexus ruim twee miljoen modellen met een geavanceerde hybride-aandrijflijn verkocht.

Momenteel biedt Lexus in 90 landen negen geëlektrificeerde modellen aan (hybride en volledig elektrisch). Op een moment dat de automobielindustrie een ongekende transformatie doormaakt, zet Lexus de volgende stap met zijn Lexus Electrified visie. Met nieuwe modellen maakt Lexus werk van de Sustainable Development Goals, die door de VN zijn opgesteld. Tegelijkertijd staan deze nieuwe modellen garant voor maximale beleving en rijplezier.

Raadpleeg voor meer informatie www.lexus.nl