De nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ wordt vanaf 29 november leverbaar

De nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ wordt vanaf 29 november leverbaar

De nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ wordt vanaf 29 november leverbaar

 

Mis ‘m niet in je verzameling!

Dinsdag 29 november vanaf 08.00 uur ‘s ochtends kunnen fans de gloednieuwe editie van RaceFan F1 ‘Finish’ 2022 online bestellen en ontvangen binnen 24 uur nadien hun exemplaar.

Elke Formule 1 Grand Prix is in een apart overzichtelijk hoofdstuk weergegeven. Met Verslag, de Uitslagen en Standen in het WK en de Top/Flop van de betreffende race. Een zorgvuldig door ons gekozen selectie indrukwekkende foto’s brengt zo een van de meest enerverende en spannende Formule 1 seizoenen van de laatste jaren in je herinnering terug.

De nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ 2022 staat natuurlijk in het teken van Max Verstappen en diens tweede wereldkampioenschap op rij behaald.

In een extra boeiend opgezet katern is er aandacht voor andere top race-/ralyseries. Auteur: René de Boer.

Online bestellen kan dus vanaf 29 november 08.00 uur ‘s ochtends via: www.boekenvoordeel.nl
Wij zijn opnieuw een exclusieve samenwerking aangegaan met deze online-verkoop-topper Boeken Voordeel. Maar ook in de winkels ligt RaceFan F1 ‘Finish’ 2022 snel te koop.

Wij hebben in deze voor veel mensen financieel moeilijkere tijd de bekende verkoopprijs gehandhaafd: 9,95 euro voor 124 pagina’s genieten, 12 pagina’s meer dan voorheen.

Cars & Motorsport International
Anjès Verhey, Chief editor//samenstelster

Formule 1, Ricciardo terug bij Red Bull Racing

Formule 1, Ricciardo terug bij Red Bull Racing

Ricciardo terug bij Red Bull Racing

 

Daniel Riccardo keert terug bij Red Bull Racing als derde rijder. Helmut Marko bevestigde Ricciardo al dit weekend maar dit werd later weer ingetrokken. Ricciardo zal een rol gaan spelen in het test en simwerk en hij gaat deelnemen aan commerciële activiteiten.

Ricciardo reed voor Red Bull van 2014 t/m 2018. Bij dit team scoorde hij 7 overwinningen, 3 pole positions en 13 snelste rondes. In 2019 en 2020 reed hij voor Renault. Vervolgens stapte hij over naar Mclaren waar hij twee middelmatige seizoenen kende met als enige hoogte punt het winnen van de Italiaanse Grand Prix in 2021.

Formule 1, Nyck de Vries en meer….

Formule 1, Nyck de Vries en meer….

Nyck de Vries en meer!

 

(Door Jan van Oostende//PA to Anjès)

Vandaag was de grote bandentestdag van Pirelli. Nyck de Vries was de productiefste rijder. Nyck debuteerde bij zijn nieuwe werkgever AlphaTauri en reed respectievelijk 151 ronden. Hij eindigde met een tijd van 1:26.111 als 8ste. Wereldkampioen Max Verstappen kwam pas in de middag in actie en reed een snelste tijd van 1:25.845 en eindigde de dag daarmee op plek 5.

Twee debutanten kwamen ook in actie voor hun team. Oscar Piastri (Mclaren) en Logan Sargeant (Williams) die gisteren officieel is bevestigd. De terugkerende Nico Hülkenberg (Haas) reed zijn rondjes, was met 110 ronden en enkele problemen ook lekker productief. De rijders die volgend seizoen voor een ander team uit gaan komen zoals Fernando Alonso (Aston Martin) en Pierre Gasly (Alpine) mochten beide al rijden voor hun niet teams. Gasly eindige de dag als 4e en Alonso als 12e.

Deze testdag was de enige mogelijkheid voor de teams om het definitieve product van Pirelli te testen voordat de nieuwe wagens voor het nieuwe seizoen 2023 gereed zijn.

De snelste van deze dag was Carlos Sainz met een tijd van 1:25.245. Zijn teamgenoot Charles Leclec was 2e en Ferrari test en reserverijder Robert Shwartzman 3e.