Bestel  snel online,  voorraad raakt op! RaceFan F1 ‘Finish’ 2020

Bestel snel online, voorraad raakt op! RaceFan F1 ‘Finish’ 2020

Bestel snel online, voorraad raakt op!
RaceFan F1 ‘Finish’ 2020

Zie hierboven de Cover….. waarop ons redactieteam trots is!

De nieuwe editie van RaceFan F1 ‘Finish’ is inmiddels te bestellen!
Ook wij ondervinden tegenslag van de ‘Lock down’ waardoor o.a. boekenzaken gesloten zijn.

Geen nood voor onze trouwe en nieuwe fans : De nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ 2020 kun je vanaf nu online bestellen op: www.boekenvoordeel.nl.

Voor onze Belgische fans: de boekenzaken bij jullie zijn geopend en naar verwachting ligt de nieuwe RaceFan F1 ‘Finish’ 2020 de komende week in de schappen.

De Nederlandse boek- en tijdschriftzaken hopen de nieuwe uitgave vanaf half januari te kunnen aanbieden. Maar online bestellen is een perfecte optie in deze tijd én op werkdagen besteld binnen 2 dagen in huis. In weekend besteld op dagje meer rekenen.

Kijk voor een informatief artikel over de nieuwe uitgave ook eens op www.autosport.nl

Jenson Button en Williams F1….

Jenson Button en Williams F1….

Jenson Button en Williams F1….

 

Benoemd tot senior adviseur keert oud Formule 1 coureur Jenson Button terug in de Koningsklasse. De Brit, die 20 jaar geleden zijn debuut maakte bij het Williams F1 Team en met Ross Brawn in 2009 zijn enige wereldtitel Formule 1 behaalde, heeft voor meerdere jaren een overeenkomst bij zijn vaderlandse stal getekend. Jenson is enthousiast en blij met zijn nieuwe functie. ‘Niet achter het stuur van een hopelijk succesvolle Williams F1 wagen maar de opdracht om als adviseur mee te draaien vind ik geweldig spannend en uitdagend.’ Jenson Button zal niet alle maar een belangrijk aantal Grand Prix’ dit seizoen in persoon bijwonen.

MAX’ team door met Honda?!

MAX’ team door met Honda?!

MAX’ team door met Honda?!

 

Eind dit jaar stapt, zoals we veelvuldig al meldden, Honda uit de Formule 1. Het team van MAX, Red Bull Racing/Honda, wordt daar de dupe van en zocht hard naar een andere motorenpartner. Die andere zijn: Mercedes, Ferrari, Renault. Om verschillende redenen lukte dat niet. Nu zou er tussen Red Bull Racing en Honda alsnog overeenstemming zijn bereikt waardoor het Bullen team Formule 1 motoren van Honda in 2022 kan overnemen. Maar daar steken de Japanners dan verder geen hand meer naar uit. Red Bull heeft haar plan inmiddels bij de FIA voorgelegd. Hoopt de komende week een akkoord te krijgen op de voor hen broodnodige Engine Freeze (stop doorontwikkelen motoren) per 2022. De overige negen F1 teams moeten met deze bevriezing ook instemmen! Dr. Helmut Marko, adviseur van Red Bull Racing, merkt op dat men genoemd bevriezingsverzoek bij de FIA heeft neergelegd omdat men zelf niet over voldoende mankracht, kennis of budget beschikt om de motoren in eigen huis te kunnen doorontwikkelen en managen. Red Bull’s hoop is daarom gevestigd op genoemde instemming. Zou het FIA- en team-oordeel negatief uitpakken heeft Red Bull Racing een ernstig probleem. Max Verstappen’s overeenkomst bij het team loopt tot eind 2023. Hij snakt naar een wagen die hem naar zijn eerste wereldtitel kan brengen.

Alfa Romeo maakt presentatie datum bekend

Alfa Romeo maakt presentatie datum bekend

Alfa Romeo maakt presentatie datum bekend

 

Het Formule 1 team van Alfa Romeo heeft als eerste de datum bekend gemaakt waarop het team de nieuwe wagen zal presenteren. Het team zal op 22 februari in Warschau (Polen) de nieuwe C41 tonen. Er is voor Polen gekozen omdat de hoofdsponsor Orlen uit Polen afkomstig is.